به گزارش شهرآرانیوز؛ نشریه نیوزویک در گزارشی نوشت: آخرین انتخابات، شکنندگی دموکراسی در ایالات متحده را آشکار کرد. این موضوع لزوم تلاش مستمر در جهت بهبود و تقویت نهادهای دموکراتیک را برجسته کرد. در حالی که روحیه جنگ افروزی آمریکا در دهه های اخیر، بر خطرات از جانب دشمنان خارجی تاکید داشته، با این وجود ریاست جمهوری ترامپ و حملات بی سابقه آن به اساسی ترین اصول دموکراسی آمریکا ادعای آبراهام لینکلن را مبنی بر اینکه خطر واقعی برای ایالات متحده از درون ناشی می شود، اثبات کرد. جو بایدن در راستای پرورش دموکراسی، باید به اعتقاد اصلی خود برای اجرای خواست مردم پایبند باشد. استقبال دولت وی برای دیپلماسی با ایران بیانگر همین اراده است.
در مورد سیاست خارجی ایالات متحده، عموم مردم آمریکا موضع خود را روشن کردند. نظرسنجی های پس از انتخابات حاکی از آن است که اکثریت آمریکایی ها مایلند به جنگ های ابدی، پایان دهند و امنیت ملی و جهانی را از طریق دیپلماسی تأمین کنند. خبر موافقت آمریکا و ایران برای گفتوگوهای غیرمستقیم برای بحث در مورد بازگشت به توافق هسته ای گامی در این راستا است و نشان دهنده پیشرفت خوشایند به سمت صلح است. نظرسنجی اخیر اکونومیست نشان داد که اکثریت آمریکایی ها برنامه هسته ای ایران را تهدید می دانند ، ۶۳ درصد از مذاکرات مستقیم با ایران حمایت می کنند. با نگاهی دقیق تر ، ۸۴ درصد از رای دهندگان بایدن که در نظرسنجی شرکت کردند ، به همراه ۵۴ درصد از رای دهندگان ترامپ از مذاکرات مستقیم حمایت کردند.
نظرسنجی سی ان ان(که مربوط به می ۲۰۱۸ و پس از خروج دولت ترامپ از توافق هسته ای است)، نشان می دهد ۶۳ درصد آمریکایی ها معتقد بودند که آمریکا نباید از توافق خارج می شد. اینکه سیاست "فشار حداکثری" ترامپ در مورد ایران یک شکست کامل بود، که ما را به آستانه جنگ رساند، فقط ضرورت بازگشت به دیپلماسی را تأیید می کرد. به همین ترتیب، بایدن در طول مبارزات انتخاباتی خود همچنان منتقد سرسخت سیاست ترامپ در ایران بود و از حمایت خود برای بازگشت به توافق خبر داد.
اگرچه بایدن و شخصیت های اصلی دولت او در انتقاد از سیاست ترامپ در ایران صریح بودند، اما دولت وی در برداشتن گام های واقعی برای بازگشت به توافق هسته ای سرعت عملی نداشته است. نظرسنجی از آمریکایی ها تحت دولت بایدن نشان می دهد که اکثریت از بازگشت به تعهدات هسته ای آمریکا و ایران حمایت می کنند.
در داخل آمریکا، فشارها در میان طرفداران بایدن برای پیوستن مجدد به توافق هسته ای در حال افزایش است. بسیاری از این طرفداران انتظار اقدام سریعتر از سوی دولت جدید را داشتند و از این ترس دارند که با برگزاری انتخابات ایران در ماه ژوئن، فرصت برای دیپلماسی محدود شود.
بایدن پیشتر به نقش منحصر به فرد آمریکا در امور جهانی اشاره کرد و اظهار داشت که "در زمان بحران جهانی ، آمریکا باید جهان را رهبری کند." اگر ایالات متحده قرار است با حفظ دموکراسی خود چنین رهبری را به عهده بگیرد، رئیس جمهور بایدن باید به درخواست اکثریت آمریکایی ها و افرادی که به او رأی داده اند توجه کند. سیاست ها در مورد ایران باید منعکس کننده خواست مردم آمریکا باشد که بارها و بارها آرزوی خود را برای دیپلماسی بر سر جنگ نشان داده اند. اگر دموکراسی پیروز شود ، بایدن به زودی به توافق هسته ای ایران باز می گردد. رئیس جمهور باید به انجام این کار حساس مطمئن باشد زیرا این همان چیزی است که آمریکایی ها می خواهند.